18. Junij, 2024
print

Pravno obvestilo

Pravno obvestilo spletnega mesta www.primozic.si
Vse pravice so pridržane. Obvestilo se nanaša na začetno stran in vse podstrani spletnega strani www.primozic.si. Informacije in gradiva na elektronskem naslovu www.primozic.si so zaščitene s pravicami intelektualne lastnine podjetja PRIMOŽIČ d.o.o.

Omejitev odgovornosti
Vse informacije in gradiva na www.zale.si so informativne narave. PRIMOŽIČ d.o.o. se bo trudil za najboljše možno delovanje strani www.primozic.si, vendar ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo www.primozic.si. Vsi uporabniki uporabljajo www.primozic.si na lastno odgovornost. PRIMOŽIČ d.o.o. tudi ne more biti odgovoren za kakršnekoli poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo
virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do strani, zaradi vašega obiska strani. PRIMOŽIČ d.o.o. lahko te strani spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.

Omejitev uporabe informacij in gradiva
Informacije in gradiva, ki so prikazana na tej strani, lahko naložite z mreže za vašo osebno domačo rabo, pri čemer ne smete spreminjati označb avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv na www.primozic.si ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja je prepovedano. Prav tako je prepovedana
uporaba kateregakoli elementa www.primozic.si za kakršnekoli druge namene, kot za izključno osebno, nekomercialno, domačo rabo.

PRIMOŽIČ d.o.o. ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane z www.primozic.si. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih strani je odgovornost PRIMOŽIČ d.o.o. za vse primere izključena.To pravno obvestilo lahko PRIMOŽIČ d.o.o. kadarkoli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokratni spremenjeni obliki, zato priporočamo, da jih v primeru uporabe spremljate na teh straneh. Z uporabo te strani ste izkazali in potrdili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate. Uporaba strani v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, ki uporablja strani na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.